Leos Legeland melder sin ankomst i Randers

21 juni, 2022

Leos Legeland melder sin ankomst i Randers

Efter åbningen af Bone´s sidste år kan det nu langt om længe offentliggøres, at den svenske legelands-kæde; Leos Legeland åbner et kæmpe legeland i Randers på 3.250 m2.

Det er Hanssen Ejendomme, der står bag udviklingen af området ved siden af Bauhaus, Bilka og Randers Storcenter, der i første omgang har resulteret i en nyopført restaurant Bone´s og i løbet af efteråret 2023 vil Leos Legeland blive en del af området.

Leos Legeland laver en stor offensiv i Danmark og planlægger op til 10 nye legelande. Randers bliver det første i rækken, så venter etableringer i Kolding og Esbjerg. Vi ser store muligheder i Danmark og etableringen i Randers har alt, hvad vi søger; store lokaler, flere attraktive koncepter i nærheden og en god samarbejdspartner i Hanssen Ejendomme.

Hanssen Ejendomme har i løbet af året erhvervet de 2 grunde på Juventusvej 1&3, der i alt udgør ca. 18.000 m2 med henblik på at udvikle et spændende område, der kan kombinere detail, restauration og underholdning.

Hos Hanssen Ejendomme er Adm. Direktør Michael Andersen glad for, at en stor international kæde har valgt Randers som en prioriteret destination og ser nogle spændende synergier til det eksisterende område herunder restaurant Bone´s.

”Vi oplever en rigtig spændende udvikling i Randers og en erhvervsvenlig kommune, der har fokus på udvikling, hvilket er helt afgørende for vores investeringer i Randers” udtaler Michael Andersen.

”Samtidig med ser vi en trend, der går mere og mere i retning af, at forbrugerne kombinerer indkøb med oplevelser, hvorfor jeg er overbevist om, at med ankomsten af Leos Legeland vil hele Randers Syd øge antallet af kunder fra et endnu større opland” udtaler Michael Andersen.

Leos Legeland er Nordens mest populære legelandskæde med i alt 50 lokationer (28 i Sverige, 9 i Norge, 5 i Danmark, 7 i Finland og 1 i Tyskland). Virksomheden estimerer en omsætning på 750 millioner i 2022. Da virksomheden startede i 2006, ønskede stifterne at skabe et mødested for familier med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde, fordi rapporter fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes bygger på et stærkt koncept med leg, ballade og bevægelse for hele familien med sikkerhed, renlighed og service i første række.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen-koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel indenfor energisektoren. Koncernen er et familieejet selskab med et aktivt ejerskab, der skaber værdi og langtidsholdbare investeringer.

 

For yderligere information;

Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme – ma@hanssen.dk – tlf. 21415704

Robert Lexberg, Expansion & Property Manager - robert.lexberg@leoslekland.se, tlf. +46 706662933

Følg os på LinkedIn

Klik på nedenstående link og følg os på LinkedIn.