Capidea investerer i Westpack A/S

Capidea investerer i Westpack A/S

21 marts, 2017

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Westpack A/S og vil bidrage til virksomhedens fortsatte positive vækst og udvikling. Westpack blev grundlagt i 1953 af familien Mogensen, og forud for transaktionen ejedes virksomheden primært af brødrene Søren Skou Mogensen og Ole Buhl Mogensen samt af CEO, Morten Dalsgaard. Ledelsen bestående af Morten Dalsgaard og Søren Skou Mogensen, COO, fortsætter som betydende aktionærer, ligesom enkelte nøglemedarbejdere fortsætter i ejerkredsen. Ole Buhl Mogensen udtræder af ejerkredsen, mens Jan Sindesen indtræder som ny bestyrelsesformand og medejer.

Westpack udvikler, indkøber, producerer og sælger specialemballage til producenter af smykker, ure og briller samt guldsmede og butiksindehavere generelt. Produktprogrammet omfatter æsker i karton, plast og træ. Hertil kommer tilbehør til brug for præsentation og indpakning af smykker, ure, briller mv. Kundebasen omfatter et stort antal detailkunder og smykkeproducenter over hele verden. Westpack har salg til mere end 70 lande, hvoraf de største eksportmarkeder er Tyskland, Holland, Sverige og Polen. Westpack har en stærk e-handelsplatform, der har genereret en betydelig vækst de seneste år.

Selskabets hovedkontor ligger i Holstebro, og Westpack beskæftiger i alt 91 medarbejdere i Holstebro og Aulum samt 18 medarbejdere på Westpacks indkøbs- og sourcingkontor i Kina (Shenzhen).

Læs mere om Westpack på www.westpack.com.