Om hanssen

Profil

Aktive investeringer, der gør en forskel

Når Hanssen investerer, gør vi det, fordi vi vil gøre en forskel. Vi er aktive ejere, der skaber værdi og langtidsholdbare løsninger - ellers er der ingen grund til at involvere sig.

Alle selskaber i Hanssen koncernen bliver drevet ud fra de samme værdier: Vi går omhyggeligt til værks, har den sunde fornuft med os, og vi er troværdige, ordholdende samarbejdspartnere. Noget, der giver god mening - også i en dynamisk virksomhed i det 21. århundrede.

Hanssen gør på alle niveauer brug af moderne værktøjer i vores investeringer. Vi organiserer investeringerne i fokuserede selskaber, så vi sikrer den rette ekspertise til de aktuelle aktiviteter. Vi er oftest med på bestyrelsesniveau, men er klar til at træffe hurtige beslutninger, når der bliver brug for det - og vi har altid et stærkt kapitalberedskab til at bakke vores intentioner op.

 

Øje for tidens trends

De gode, aktive investeringer og det at bygge langtidsholdbare virksomheder er noget, Hanssen koncernen har i sit DNA. Det var købmanden John Hanssen, der i 1980'erne skabte koncernen, og det er stadig Hanssen familien, der driver den. Det begyndte med dagligvarehandel; blandt andet etablerede vi Fakta- og Big Store-kæderne, der begge blev solgt til Coop Danmark.

Siden har koncernen bredt sig til flere brancher, altid med øje for tidens trends og udfordringerne på de relevante markedsområder - primært i Danmark. Vi har blandt andet investeret i Louis Poulsen Lighting, Go On, IC Group og samtidig etableret en solid porteføljedivision med ejendomsinvesteringer og investeringer i danske kapitalfonde og vindmøller som nogle få eksempler.

Hanssen Holding A/S, DSF Forvaltning A/S og 3G Forvaltning A/S er selvstændige moderselskaber for Hanssens øvrige selskaber.