Elgiganten bliver en del af nyt handelscenter i Haderslev

Elgiganten bliver en del af nyt handelscenter i Haderslev

2 november, 2021

Kun 2 uger efter 1. spadestik til Harald Nyborg står det nu klart, at også Elgiganten bliver en del af det nye handelscenter i Haderslev med en ny butik på 2.050 m2.

Det er Hanssen Ejendomme, der står bag udviklingen af det nye handelsområde på Vinkelvej, der giver mulighed for etablering af op til 8.000 m2 detail, restauration, showroom, kontor mv., som indtil videre betyder, at både Harald Nyborg og Elgiganten kommer til Haderslev sammen med mange nye arbejdspladser.

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten sætter ord på åbningen af det nye varehus:


”Vi er meget begejstrede ved udsigten til at åbne vores nye varehus i Haderslev næste år og dermed komme tættere på vores kunder i området. Både vores private kunder såvel som vores B2B kunder. Vi har kigget efter muligheder i og omkring Haderslev i nogen tid. Derfor er det meget glædeligt, at det nu er lykkedes at finde den helt rigtige placering.

Ud over at skabe ca. 50 nye arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse fører med sig, kommer vi også til at slå dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning. Et koncept, der binder online og butik sammen med services som fx Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i området mulighed for nemt at bestille og betale varer online og herefter hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service, vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af de produkter, de køber hos os.

Endelig vil vores kunder også få mulighed for at vælge deres nye køkken hos os i Haderslev, da et helt område i varehuset bliver dedikeret til vores EPOQ-køkkenserie. Og er man Apple-entusiast, kan man glæde sig til at opleve vores Apple ’shop-in-shop’ spækket med produkter og med særligt uddannet personale, der er klar til at rådgive vores kunder om alt fra iPhones til MacBooks.”

 

Omkring ankomsten af Elgiganten til Haderslev uddyber Michael Andersen, Adm. Direktør, Hanssen Ejendomme;

Det er fantastisk, at vi nu allerede halvanden måned efter lokalplanens godkendelse kan offentliggøre endnu én af de førende detailkæder i Danmark i form af Elgiganten. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Elgiganten om at komme til Haderslev og glæder os rigtig meget til åbningen i slutningen af næste år, udtaler Michael Andersen.

Det er selvfølgelig en bekræftelse af, at projektet og Haderslev har et uudnyttet potentiale og vi ser derfor frem til at arbejde videre med Haderslevs nye handelsområde og håber, at vi indenfor de næste måneder kan offentliggøre en eller to nye aktører på grunden, udtaler Michael Andersen.

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen-koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel indenfor energisektoren. Koncernen er et familiejet selskab med et aktivt ejerskab, der skaber værdi og langtidsholdbare investeringer.

 

For yderligere information;

Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme: ma@hanssen.dk – tlf. 21415704

Ditte Opstrup Andersen, PR & Kommunikationschef: ditte.opstrup.andersen@giganten.dk - tlf. 27614057