Hanssen Ejendomme og T.Hansen indgår samarbejde omkring åbning af 3 nye butikker

Hanssen Ejendomme og T.Hansen indgår samarbejde omkring åbning af 3 nye butikker

5 april, 2023

Hanssen Ejendomme og T.Hansen udvider deres eksisterende samarbejde med åbning af 3 nye butikker i slutningen af 2023.

De første 2 butikker skal være en del af nye detailområder i hhv. Lemvig og Aars og butikken i Aalborg bliver etableret med Bauhaus og Billig Blomst som naboer. For alle 3 butikker er der tale om en flytning af den eksisterende butik til en ny og bedre placering med en bedre synlighed og mere kundetrafik.

“T.Hansen har gennem længere tid kigget efter nye placeringer i Aalborg og Aars udtaler T.Hansens Koncernkædechef. Vi har manglet plads i længe tid i vores butikker i Aars og i Aalborg og vores butikker har virkelig brug for et ”facelift”. Derfor er vi glade for at vi kunne lave en fornuftig aftale med Hanssen Ejendomme, som lige har afleveret et lejemål til os i Haderslev med et godt resultat. Vi har også indgået aftale i Lemvig, men her flytter vi så vores butik, der også vil blive opdateret til vores nyeste koncept samt vi vil få nogle gode naboer.

Omkring udvidelsen af samarbejdet uddyber Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme:

Jeg er selvfølgelig yderst tilfreds med, at vi nu udvider samarbejdet med én af de absolutte sværvægtere i detailhandlen i Danmark. Vi har netop åbnet en ny T.Hansen-butik i Haderslev og ser meget frem til at udvikle 2 nye detailområder i henholdsvis Aars og Lemvig, hvor T.Hansen bliver én af ankerlejerne. Derudover glæder vi os meget til etablere én af kædens flagskibe i Aalborg Syd, der er et af landets stærkeste handelsområder.

 

T.Hansen driver i Danmark 85 butikker der forhandler autoudstyr og reservedele, scootere, cykler, fyrværkeri, camping , marine og mange andre ting.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen-koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel indenfor energisektoren. Koncernen er et familiejet selskab med et aktivt ejerskab, der skaber værdi og langtidsholdbare investeringer.

 

For yderligere information;

Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme – ma@hanssen.dk – tlf. 21415704

Thansens, Koncernkædechef Alija Konjaric akn@thansen.dk – tlf. 21386491