Hanssen koncernens resultat for 2023 blev 139 mio. DKK efter skat

Hanssen koncernens resultat for 2023 blev 139 mio. DKK efter skat

1 marts, 2024

2023 blev et år med investeringer på tværs af koncernen, for derigennem at få placeret likviditeten fra salget af majoriteten af aktierne i Go´on Gruppen i 2022.

Ejendomsaktiviteterne, der hovedsageligt består af større detail-ejendomme, kontorhuse og logistikejendomme samt udviklingsprojekter indenfor samme, har en bogført værdi på ca. DKK 2,1 mia. og leverede et driftsresultat, der endnu engang overgik året før.

Resultatet af selskabernes kapitalforvaltning, som primært består af investeringer i 22 kapitalfonde samt en større aktieportefølje, kom ud med endnu et solidt afkast af den investerede kapital.

Resultatet for koncernen i 2023 blev 139 mio. DKK efter skat, hvilket er tilfredsstillende i et år med stigende rente og høj inflation.

I 2024 vil fokus i koncernen være på optimering af vores eksisterende ejendomme gennem yderligere investeringer samt at forøge investeringerne markant i diverse kapitalfonde med en forventning om et resultat mellem 160 - 180 mio. efter skat. 

Hanssen Holding A/S, DSF Forvaltning A/S og 3G Forvaltning A/S indgår alle i koncernen som selvstændige holdingselskaber for Hanssen koncernens øvrige selskaber.

For yderligere information om den samlede koncerns nøgletal henvises til koncernens hjemmeside; www.hanssen.dk/om-hanssen/koncernens-noegletal