Hanssen sælger REDGREEN til private investorer

Hanssen sælger REDGREEN til private investorer

17 november, 2017

Som led i den tidligere udmeldte fokuseringsstrategi, har Hanssen koncernen indgået aftale om salg af REDGREEN aktiviteterne til en gruppe private investorer. REDGREEN er et førende mærke indenfor beklædning, homeware og briller primært i Norden. De nye ejere vil fortsætte den nuværende licensstrategi med fokus på at udbrede det historiske mærke til nye markeder og nye kategorier til gavn for nye og eksisterende licenstagere samt distributører.

 

”REDGREEN er et klassisk og meget interessant dansk mærke. Vi har igennem længere tid vurderet at potentialet i varemærket REDGREEN vil kunne udbredes til en række nye kategorier og til lande udenfor Norden via licenstagere eller distributører. REDGREEN blev etableret tilbage i 1983 og er et stærkt og unikt mærke med en klar historie omkring det nordiske maritime miljø og sådan skal det fortsat være” siger den nye ejerkreds. Til at lede det nyetablerede selskab REDGREEN GROUP vil Anders Vedel pr. 1. maj 2018 tiltræde som administrerende direktør. Anders Vedel har en baggrund inden for såvel retail som wholesale hos bl.a. Samsonite, Esprit, Orkla og de seneste 15 år hos Dress Partner og har i en lang årrække arbejdet med licensbrands og mærkevarer.

 

Salget af REDGREEN aktiviteterne sker med effekt pr. 1. januar 2018 og afslutter hermed koncernens mange årige interesser i tøjproduktion samt licens samarbejder.