Harald Nyborg melder sin ankomst i et nyt detailcenter i Haderslev

Harald Nyborg melder sin ankomst i et nyt detailcenter i Haderslev

2 september, 2021

Kort efter lokalplanen for et nyt detailhandelsområde på Vinkelvej er blevet vedtaget af Haderslevs byråd, kan det nu offentliggøres, at Harald Nyborg bliver en del af området med en 2.600 m2 butik.

Det er Hanssen Ejendomme, der står bag udviklingen af det nye handelsområde på Vinkelvej, der giver mulighed for etablering af op til 8.000 m2 detail, restauration, showroom, kontor mv. og i første omgang betyder det, at Harald Nyborg åbner i Haderslev næste år til maj.

“Harald Nyborg har gennem længere tid ønsket at åbne en butik i Haderslev, og vi er meget glade for, at projektet nu er sat i gang efter et godt samarbejde med såvel Hanssen Ejendomme som Haderslev Kommune . Vi ser frem til fra maj 2022 at kunne tilbyde Harald Nyborgs kunder mulighed for at handle i Haderslev, udtaler Harald Nyborgs administrerende direktør Arne Gerlyng-Hansen.”

Startskuddet til hele projektet blev taget 1. september, hvor grunden blev overtaget og i umiddelbar forlængelse blev nedrivningen af de eksisterende bygninger, der tidligere husede Rødbo, igangsat.

Omkring baggrunden for projektet uddyber Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme:

Vi har fulgt Haderslev igennem nogle år og ser nogle spændende muligheder i den udvikling byen er inde i lige nu. Vores interesse er blevet underbygget af et utroligt godt samarbejde med Haderslev kommune og en meget dygtig og hurtig forvaltning, hvilket har været helt afgørende for vores beslutning om at investere i og udvikle et nyt dynamisk handelsområde, udtaler adm. direktør Michael Andersen, Hanssen Ejendomme.

Vi forventer, at området er færdigudviklet over de kommende år og håber, at vi indenfor de næste par måneder kan offentliggøre yderligere aktører, der bliver en del af området, afslutter Michael Andersen.

Harald Nyborg driver i Danmark 43 butikker der forhandler en bred vifte af varer, herunder værktøj, hus-og haveartikler, hvidevarer, camping og fritid, maling, autoartikler, elektronik m.m.

Hanssen Ejendomme er en del af Hanssen-koncernen, der investerer i ejendomme og ejendomsudvikling samt driver kapitalforvaltning og handel indenfor energisektoren. Koncernen er et familieejet selskab med et aktivt ejerskab, der skaber værdi og langtidsholdbare investeringer.

For yderligere information;

Michael Andersen, Adm. Direktør Hanssen Ejendomme – ma@hanssen.dk – tlf. 21415704

Arne Gerlyng-Hansen, Adm. Direktør Harald Nyborg - gerlyng@harald-nyborg.dk – tlf. 28724550