Lancering af REDGREEN Kids

Lancering af REDGREEN Kids

18 februar, 2015

Det anerkendte danske brand med maritime referencer har føjet endnu et univers til porteføljen. ‘REDGREEN Kids’ henvender sig til børn fra 2 -12 år.

Dermed har REDGREEN i sin nye licens strategi indgået et udvidet samarbejde omkring design, produktion, distribution og salg af REDGREEN Kids med Björna Brandhouse.

"Vi ser det som en spændende mulighed at arbejde med et veletableret brand som REDGREEN og få lov til at videreføre mærkets stærke designfilosofi til børnetøj." udtaler Bo Mikkelsen, ejer af Björna Brandhouse.

Med REDGREEN's eksisterende kundegruppe vil der også helt oplagt opstå nogle synergier, da det er en målgruppe der i mere eller mindre grad selv har børn indenfor alderssegmentet.

"REDGREEN har I den senere tid oplevet jævnlig efterspørgsel på netop børnetøj, blandt de trofaste kunder både online og i butikkerne, og derfor er timingen helt rigtig" siger Søren Hanssen, adm. dir. hos REDGREEN.

"En af de ting, der har gjort brandet eftertragtet I mere end 30 år, er den nordiske og maritime tilgang til farver, design og udtryk. Vi vil gerne overføre dette til børnetøj som skal understøtte vores livsstils koncept. Vi sigter mod at klæde børn på med samme tilgang, som vi har til deres forældre - klassisk, tidløst, gode pasformer og høj kvalitet," fortsætter Søren Hanssen.

REDGREEN Kids vil derfor indeholde de klassiske sømandstrøjer, duffelcoats med knapper i ben, fine og lette strik med perforerede ankere, enzyme washed sweatsuits, og masser bløde basis styles i skønne børnevenlige materialer som binder hele kollektionen sammen og er med til at skabe mersalg.

"Vi ser lanceringen af REDGREEN Kids som en stor mulighed for at fortsætte den positive udvikling REDGREEN er inde i, og med den udvidelse af vores portefølje som børnekollektionen er, skabes en endnu højere brand awareness omkring RED­GREEN både i ind- og udland ." udtaler Søren Hanssen afslutningsvist.

Den første REDGREEN Kids kollektion lanceres i butikker og online fra ca. 1. August 2015.

For yderligere information:

REDGREEN:

Adm. dir. Søren Hanssen, +45 2141 5721

Björna Brandhouse:

Adm. dir. Bo Mikkelsen; + 45 2612 9853