Ønskebørn og Sengespecialisten flytter til Randers Syd

Ønskebørn og Sengespecialisten flytter til Randers Syd

30 november, 2022

Ønskebørn og Sengespecialisten har netop skrevet under på lejekontrakten til den bygning, som Hanssen Ejendomme er ved at opføre på grunden overfor Danish Crowns tidligere hovedkvarter.

Det store handelsområde i Randers Syd har vokseværk. For nylig offentliggjorde Leos Legeland, at kæden i løbet af 2023 bliver ny nabo til Randers Storcenter samt megabutikkerne på Marsvej. Nu har ØnskeBørn og SengeSpecialisten også meldt deres ankomst. I løbet af foråret flytter de ind i en nyopført ejendom på Marsvej. 

Administrerende direktør i Hanssen Ejendomme, Michael Andersen, er godt tilfreds med, at det så hurtigt efter overtagelsen fra Danish Crown i foråret er lykkes at få to stærke aktører ind på grunden.

  • Vi er glade for at kunne udvide vores aktiviteter i Randers Syd. Vi oplever, at der er stor interesse for at drive forretning i Randers – både i byen generelt, men særligt i det voksende handelsområde i syd, siger han.

 

Flow af mennesker
Den interesse bekræfter Jørgen Bebe Staal, der er HR & Expansion Director ved SengeSpecialisten. Sengekæden har haft et godt øje til området ved Marsvej, siden den åbnede forretning i Randers i 2011. Derfor var han heller ikke i tvivl, da muligheden for en adresse på Marsvej bød sig, fortæller Jørgen Bebe Staal:

  • Det handler om at være tilgængelig for kunderne. På Marsvej kommer vi til at ligge ved siden af vores søsterbutikker Jysk og Ilva, og det gør det lettere for folk, der er ude at kigge på ny seng. Derudover er Marsvej interessant for os, fordi her er en samling af dygtige retailere, som er med til at trække et stort flow af mennesker. Det forventer vi helt sikkert at komme til at mærke i vores forretning også, siger han.

 

Hos ØnskeBørn glæder indehaver Charlotte Gjøtz og hendes kolleger sig til at flytte til det 850 m2 store lokale, der fra foråret skal huse forretningens udvalg af barnevogne, børnemøbler og andet udstyr til de mindste. ØnskeBørn har i mange år haft til huse på Kirkegade i bymidten, men nu er tiden altså kommet til at flytte ud, hvor kunderne kan parkere lige ved døren.

  • Bymidten har sin helt egen charme, og vi har været glade for at bo der. Vores kunder har dog i noget tid efterspurgt bedre parkeringsmuligheder, så de nemmere kan teste placering af autostole og barnevogne i deres bil samt få bugseret møbler ud i bagagerummet. Derfor er flytningen en fremtidssikring af butikken, siger Charlotte Gjøtz.


Hanssen Ejendomme, som står bag det nye byggeri, er en del af Hanssen-koncernen. Koncernen er et familieejet selskab med et aktivt ejerskab, der skaber værdi gennem langtidsholdbare investeringer i ejendomme og ejendomsudvikling samt kapitalforvaltning.

 

For yderligere information:

Adm. direktør, Michael Andersen, Hanssen Ejendomme,  ma@hanssen.dk, tlf. 21415704
HR & Expansion Director, Jørgen Bebe Staal, SengeSpecialisten, js@sengespecialisten.dk, tlf. 40624902

Indehaver Charlotte Gjøtz, ØnskeBørn Randers, charlotte@onskeborn.dk, tlf. 98193080