1. spadestik på ny Bone´s restaurant i Randers

1. spadestik på ny Bone´s restaurant i Randers

21 august, 2020

Efter mange gode år på adressen Søndergade 1 i Randers flytter Bone´s Randers i foråret 2021 i nyopførte lokaler på Juventusvej 3.

I den nye Bone’s Restaurant kan gæsterne sætte tænderne i de velkendte Bone’s-lækkerier i flotte lokaler, fordelt på to plan på i alt godt 850 kvadratmeter samt 100 p-pladser lige foran døren. Den nye restaurant får desuden udeservering, så maden kan nydes under åben himmel, når vejret tillader det.

Restauranten vil være tæt på blandt andet Bilka, Bauhaus og Randers Storcenter, og det er Hanssen Ejendomme, som der står bag byggeriet. Hanssen Ejendomme og Bone’s har udviklet projektet i samarbejde med NRE Denmark A/S, der har rollen som totalentreprenør.

Bone’s har gennem en årrække investeret i en fortsat udvikling af den i forvejen veletablerede kæde med i alt 25 restauranter. Det nye projekt i Randers er en naturligvis forlængelse af kædens fokus på løbende at optimere og udvikle placeringer, faciliteter og koncept, så Bone’s her 30 år efter lanceringen stadig er danskernes foretrukne valg til både restaurantbesøg og take away.

Hanssen Ejendomme har i løbet af året erhvervet de 2 grunde på Juventusvej 1&3, der i alt udgør ca. 18.000 m2 med henblik på at udvikle et spændende område, der kombinerer detail, restauration & kontoraktiviteter.

Hos Hanssen Ejendomme er Adm. Direktør Michael Andersen glad for tage første spadestik på fredag på 1. etape af projektet med en ny Bone´s restaurant. ”Dette er vores første projekt i Randers, men vi samarbejder med Bone´s omkring andre lejemål og kender dem særdeles godt. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Randers Kommune omkring projektet og ser frem til den videre udvikling af området, der gerne skulle styrke Randers i form af flere arbejdspladser og samspillet med det omkringliggende handelsområde” udtaler Michael Andersen.