11.500 m2 oplevelsescenter åbner i Aalborg på den tidligere Metro-grund

11.500 m2 oplevelsescenter åbner i Aalborg på den tidligere Metro-grund

5 april, 2019

Bowl´n´Fun melder klar til at åbne nyt kæmpe oplevelsescenter i Aalborg Syd. Der er indgået en aftale med ejendomsselskabet Hanssen Ejendomme om at overtage hele lejemålet på 11.500m2 på den tidligere Metro-grund i City Syd.

Bestyrelsesformand og ejer Steffen Larsen kan oplyse, at det bliver Bowl´n´Fun største oplevelsescenter indtil dato. At overtage hele lejemålet skaber nye og spændende muligheder for kæden Bowl´n´Fun. Vi har de seneste år ændret vores koncept fra at være et traditionelt bowlingcenter til at blive et stort oplevelsescenter for hele familien. Vi har et ønske om, at blive førende på indendørs oplevelsesparker med masser af aktiviteter og ikke mindst sørge for at der også er mulighed for gode restaurantoplevelser. Dette kan vi med stolthed sige, at Restaurant The Grill har bidraget til igennem de sidste 5 år, fortsætter Steffen Larsen.

NYHED - 2400m2 stor trampolin park

Som nyhed til Bowl´n´Fun konceptet åbner vi en stor trampolinpark på 2400 m2. Udover masser af sammenhængende trampoliner fra gulv til vægge, vil området bestå at øvrige udfordringer som bl.a. wipeout-  og Ninjabattle baner.

NYHED – Cube Ultimate Challenge

Cube Ultimate Challenge - er et forholdsvis nyt koncept i Europa, hvor man skal igennem 30 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Mekka´et med oplevelsesaktiviteter fortsætter med 1.500 m2 Happie´s Legeland, medrivende Laser Hero bane, levende Virtual Reality -arena hvor op til 8 personer kan gå i kamp mod zombierne, 4 Escape room, 1 Break-In room, 16 bowlingbaner og 12 hullers mini golf bane. Herudover en større morskabsmaskine arkade, pool og airhockey.

Der vil i centret blive 2 spisesteder, hvor Restaurant The Grill vil blive hovedrestauranten med den store Big Time Grill buffet med lækre stege tilberedt over åbne ild og med tilhørende lækre forretter, crispy salatbar og lækker dessertbuffet. Der vil også være en cafe til de mange trampolin- og legelandsgæster.

Det har længe været et stort ønske for Bowl´n´Fun at komme til Aalborg, så vi glæder os til slå dørene op til det 17. center i rækken primo 2020 afslutter Steffen Larsen.