Bone´s åbner i nyt indkøbscenter i Sønderborg

Bone´s åbner i nyt indkøbscenter i Sønderborg

7 maj, 2018

Bone’s er det næste landsdækkende koncept, der bliver en del af Sønderborgs nye indkøbscenter, som netop nu er under opførsel i Center Øst.

”Bone´s har igennem en årrække haft tilløb til en placering i Sønderborg, som opleves som en meget spændende by i fortsat udvikling, og en absolut favorit by på listen over byer, hvor der endnu ikke findes en Bone´s restaurant. Vi har været tæt på tidligere, men først nu har vi fundet den placering og det projekt, som bare på alle måder virker rigtig”, udtaler direktør Jan Vinther Laursen.

Bone´s har siden første restaurant i Herning i 1990 tilføjet nye restauranter med knap én om året, og er nu klar til åbning af kædens restaurant nr. 25. Flere af de senere placeringer er etableret i tilknytning til større handelsområder i byer som Aalborg ved City Syd, Århus i handelsområdet i Tilst og senest i shopping konceptet BIG i Herlev nord for København, og det er disse gode erfaringer, der har været udslagsgivende for åbning af den nye restaurant i Sønderborg.

 ”Til restauranten prøver vi at finde 50-60 medarbejdere, der har lyst til, efter oplæring, at give gæsterne i restauranten fantastiske Bone´s oplevelser. Samtidigt sikrer Bone´s de nye kolleger et vellønnet job i en overenskomstdækket virksomhed, og vi glæder os til at have vores team klar til endeligt, i både restaurant og Take Away, at kunne servere de bedste Spareribs, burgere og steaks for familier i Sønderborg”, udtaler direktør for Bone´s Jan Vinther Laursen.

At Sønderborg kan tiltrække så stærke koncepter som Bone´s understreger, hvilken positiv udvikling byen er inde i.  ”Det er meget positivt, at de nye visioner for Center Øst har været med til at omdanne et ældre bilhus til et nyt indkøbscenter med førende koncepter, der udover at skabe mange nye arbejdspladser og omsætning i byen, får sat en tyk streg under Sønderborg, som en handelsby i udvikling”, udtaler direktør for Hanssen Ejendomme, Michael Andersen.

Bone´s vil åbne sammen med resten af centeret i starten af oktober 2018.