Fremgang hos Hanssen Holding A/S

Fremgang hos Hanssen Holding A/S

27 september, 2010

Årets resultat før skat på DKK 168 mio.

Hanssen Holding A/S, som er det ene af de 3 holdingselskaber i Hanssen-koncernen, er tilbage på banen med et tilfredsstillende overskud før skat på DKK 168 mio. Det er mere end DKK 350 mio. bedre end året før, og den bogførte egenkapital er ved udgangen af det afsluttede årsregnskab igen over den halve mia. DKK.

En væsentlig del af fremgangen er hentet på finansposterne, men det pynter også, at underskuddet i tilknyttede virksomheder er væsentligt lavere end sidste år.

I indeværende regnskabsår forventes fortsat fremgang i resultaterne fra vores tilknyttede virksomheder, hvor bl.a. Hanssen Equity A/S med den kommende lancering af ekslusive mobiltelefoner bliver spændende at følge. Derudover har vi også en stor forventning til ejerandelen i IC Companys, som performer yderst tilfredsstillende og også fremadrettet har potentialet til at blive en rigtig god investering.

Endvidere er der investeret et stort 2-cifret mio-beløb i B&O aktier, da virksomheden i dag er stabiliseret og trimmet ift. de spændende udfordringer og muligheder virksomheden står overfor.