Ny Bone´s restaurant åbner i Randers

Ny Bone´s restaurant åbner i Randers

25 marts, 2021

Fredag den 26. marts slår Bone’s dørene op til kædens nyopførte restaurant i Randers. I første omgang kun for take away. NRE Denmark A/S har netop afleveret restauranten på i alt 850 kvadratmeter. Den nye restaurant er opført i to plan med blandt andet en 75 kvadratmeter stor tagterrasse på 1. sal. Det er Hanssen Ejendomme, som ejer, og Bone’s, som lejer, der har udviklet projektet i samarbejde med NRE Denmark, der har opført det samlede byggeri i totalentreprise. 

Michael Andersen, adm. direktør hos Hanssen Ejendomme, siger: ”Vi er glade for, at Bone´s nu kan åbne en helt ny og spændende restaurant, og vi ser frem til den videre udvikling af området. Selvom et byggeri i en coronatid giver mange udfordringer er jeg glad for, at vi sammen med Bone´s og NRE er nået i mål til tiden, og jeg glæder mig til at følge restaurantens udvikling årene fremover.”

Hos NRE Denmark er der også glæde over afleveringen, som samtidig er den tredje Bone’s restaurant, som virksomheden har opført. Jonas Anders Olesen, salgs- og udviklingsdirektør i NRE Denmark, siger: ” Det er med stor glæde, at vi endnu engang har afleveret en flot restaurant til Bone’s, og vi vil takke Bone’s og Hanssen Ejendomme for et gensidigt og godt samarbejde.”

Jan Laursen, der er medejer af Bone’s, glæder sig til åbningen: ”Randers er en god by for Bone’s. Det har været en svær beslutning for os at flytte fra vores gamle restaurant i Søndergade - men jeg glæder mig rigtigt meget til at kunne byde vores gæster velkommen i de flotte og tidssvarende omgivelser.

Den nye restaurant er beliggende i et større handelsområde med naboer som blandt andet Bilka, Bauhaus og Randers Storcenter.