Ny direktør i Perfect Retail A/S

Ny direktør i Perfect Retail A/S

22 april, 2010

Større synergier mellem butikkerne og mere fokus på den daglige drift.

Pr. 1. april 2010 indtræder Jesper Sørensen som adm. direktør og partner i selskabet Perfect Retail A/S. Dermed overtager Jesper Sørensen ansvaret for tre modebutikker, nemlig Mr i Vejle og Skagen samt Redgreen i Blåvand.

I opstartsfasen har Jesper Sørensen allerede sat en række initiativer igang, som skal forbedre driften i butikkerne. Der er ansat ny butikschef i både Vejle og Skagen, og der bliver investeret i nyt IT system i alle tre forretninger. Sidstnævnte skal være med til at styrke synergien mellem forretningerne og danne baggrund for en målrettet indsats på forskellige parametre.

Derudover er man godt igang med at kigge på den enkelte forretnings målgruppe, sortiment- og prissammensætning, markedsføringstiltag m.v. i forhold til de opstillede mål. 

Jesper Sørensen er 35 år og kommer fra en stilling som adm. direktør hos EJ Badekabiner. Fremover vil Jesper Sørensen have sin daglige gang på koncernens kontor i Daugård, men vil lige så ofte være at finde i butikkerne for at være helt tæt på personalet og den daglige drift i hver butik.