Sunset Boulevard kommer til Sønderborg

Sunset Boulevard kommer til Sønderborg

9 juni, 2020

Danmarks hurtigst voksende fastfood-kæde Sunset Boulevard kommer ultimo 2021 til Sønderborg med en placering i Center Øst.

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har Sunset Boulevard 44 restauranter spredt udover hele Danmark samt en enkelt på Færøerne.  Sunset Boulevard er kendt for deres frisklavede Hereford burgere og sandwiches. 

Jeg har igennem flere år haft dialog med Sunset Boulevard omkring forskellige placeringer i Sønderborg. At det nu er lykkes, ser jeg som et tydeligt billede på, at Sønderborg begynder at høste frugterne af de mange investeringer, der bliver foretaget i Center Øst og den udvikling Sønderborg generelt er inde i, udtaler Adm. Direktør, Michael Andersen, Hanssen Ejendomme.

Vi købte i november 2019, Augustenborg Landevej 7 af Pensam og så muligheden for at få udviklet en del af grunden mod krydset overfor Ilva.  Vores fokus har været at skabe et attraktivt område, der kan supplere områdets eksisterende spisesteder og her bliver Sunset Boulevard én dominerende aktør, udtaler Adm. Direktør Michael Andersen.

I en tid præget af stor usikkerhed, er det så uhyggeligt vigtigt, at hjulene holdes i gang ved at få skabt flere arbejdspladser og indbyggere i kommunen – åbningen af Sunset Boulevard vil bidrage positivt til dette, udtaler Michael Andersen.

Med den nye restaurant følger også 40 til 45 arbejdspladser, heraf en del deltids.

Processen med udarbejdelse af lokalplanen er igangsat og forventes afsluttet med årets udgang, hvorefter byggeriet kan påbegyndes med henblik på en forventet åbning i slutningen af 2021.