TOYS´R´US åbner i nyt indkøbscenter i Sønderborg

TOYS´R´US åbner i nyt indkøbscenter i Sønderborg

6 juni, 2018

TOYS”R”US er det næste landsdækkende koncept, der bliver en del af Sønderborgs nye indkøbscenter; Stenager Centeret, som netop nu er under opførsel i Center Øst.

Når den store nye TOYS”R”US i Stenager Centeret for første gang åbner dørene for sine gæster i oktober, vil den være pakket til bristepunktet med det nyeste populære legetøj til børnene og med stærke tilbud til familierne i Sønderborg og omegn.

”Vi glæder os meget til, at vi i oktober kan invitere familierne i Sønderborg og omegn indenfor i vores flotte nye TOYS”R”US butik, lige i tid til, at julehandlen begynder” fortæller TOYS”R”US danske salgschef, Peter Kirk Elbrønd og fortsætter: ”Vi har ledt efter en god beliggenhed i Sønderborg til en ny TOYS”R”US butik i nogen tid og vi kender området særdeles godt fra den BR butik vi i forvejen har i byen. Og denne placering har vi fundet helt perfekt.

Et kæmpe og varieret sortiment!

TOYS”R”US i Sønderborg bliver kædens 21. og vil kunne tilbyde Sønderborg og omegn legetøj og andre produkter for børn til super gode priser. Butikken vil have Sønderjyllands største sortiment af legetøj fra trampoliner og svømmebassiner, over LEGO i mange meter til skoletasker og udklædningstøj, så fra oktober behøver forældre og børn kun at besøge én butik for at finde alt på ønskelisten! 

TOYS”R”US er en del af Top-Toy koncernen, der også ejer Fætter BR-butikkerne i hele Danmark. Koncernen blev i 2015 købt af den store svenske kapitalfond EQT af familien Gjørup, der er grundlæggerne af Fætter BR.

Med ankomsten af TOYS”R”US er sidste brik i Sønderborgs nye indkøbscenter offentliggjort og med 5 nye landsdækkende koncepter, der ikke findes i dag, vil Sønderborgs profil som en stærk handelsby blive styrket yderligere.

”Jeg er glad for, at det er lykkes at kunne tiltrække så stærke koncepter til Sønderborg og ser centerets samspil med Sønderborgs øvrige handelsliv som en positiv faktor for at kunne tiltrække flere kunder og omsætning til byen”, udtaler direktør for Hanssen Ejendomme, Michael Andersen og fortsætter: ”Et nyt center og 130 nye arbejdspladser er et aktiv for Sønderborg og bidrager positivt til den udvikling byen er inde i, og vil forhåbentlig også, udover flere kunder, kunne tiltrække nye borgere til kommunen” 

For yderligere information

Kontakt venligst TOYS”R”US salgschef, Peter Kirk Elbrønd på +45 2277 3860 eller Hanssen Ejendomme, Michael Andersen på +45 21415704.